ΑΘΗΝΑ
05:57
|
21.05.2024
Η μητέρα που είχε αρχικά δηλωθεί νεκρή πήρε στην αγκαλιά της το 3 μηνών βρέφος που παρέμεινε παγιδευμένο στα ερείπια 128 ώρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα μωρό στην Τουρκία – το οποίο πέρασε 128 ώρες παγιδευμένο στα ερείπια του καταστροφικού σεισμού της χώρας τον Φεβρουάριο – επανενώθηκε με τη μητέρα του που είχε δηλωθεί προηγουμένως νεκρή, σύμφωνα με το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Τουρκίας.

Η μόλις τριάμισι μηνών Βετίν Μπεγκντς, που τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούσαν έως τώρα Gizem (Μυστήριο), μετά από διαδοχικά τεστ DNA, ξανασυναντήθηκε με την μητέρα της Γιασμίν το Σάββατο, 54 ημέρες αφότου διασώθηκε από ένα κατεστραμμένο κτίριο στην επαρχία Χατάι, μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της χώρας Ντάρια Γιανίκ, ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο η μητέρα φαίνεται να αγκαλιάζεται το μωρό στο κρεβάτι του νοσοκομείου στα Άδανα όπου νοσηλεύεται.

Το μωρό – μυστήριο είχε κατακτήσει τις καρδιές του κοινού στη γειτονική χώρα, καθώς οι φωτογραφίες της διάσωσής του κυκλοφόρησαν στα social media μαζί με άλλα μωρά και νήπια που διασώθηκαν από τα συντρίμμια από τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με το Anadolu, ο πατέρας και τα δύο αδέρφια του μωρού σκοτώθηκαν στον σεισμό, ο οποίος άφησε πίσω του περισσότερους από 50.000 ανθρώπους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα