ΑΘΗΝΑ
19:10
|
24.04.2024
«Η Λιάνα Κανέλλη και ο Αλέξης Τσίπρας με παρότρυναν να ασχοληθώ με την πολιτική. Ωστόσο, δεν ταυτίζομαι με κάποιο κόμμα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια δήλωση βόμβα προχώρησε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς κατά την κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο στη Radcast και τη Χρύσα Λύκου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Χρύσα Λύκου ρώτησε τον γνωστό παίκτη του Παναθηναϊκού, αν επαληθεύονται οι φήμες ότι πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική και συγκεκριμένα ότι θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας.

Η απάντηση του Νίκου Παππά ήταν αποκαλυπτική για τα σχέδιά του, αλλά και για το πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα «Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος.
Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας
», είπε ο Νίκος Παππάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άρειος Πάγος: «Πραγματικός ηγέτης των Σπαρτιατών» ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η έναρξη της μετα-αμερικανικής εποχής στη Μέση Ανατολή

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αλληλέγγυων σε εκδήλωση του Δήμου

«Έτοιμο» να εισβάλει στη Ράφα το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα