ΑΘΗΝΑ
06:06
|
17.05.2024
«Ήλθα σε κάθετη, οριστική και αμετάκλητη σύγκρουση με τη διαπλεκόμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας τέλος σε μία πορεία πολλών ετών», ανέφερε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίσημα επιβεβαιώθηκε, χθες Τρίτη το βράδυ, η πληροφορία που κυκλοφορούσε εδώ και εβδομάδες για επαφές και συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή.

Όπως ανακοίνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ του νησιού οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος για τη μονοεδρική περιφέρεια της Ζακύνθου θα είναι ο Σταύρος Κοντονής, ο Διονύσης Μποτώνης και η Αναστασία Θεοδόση – Κοντού.

«Η εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη με ώθησε σε αυτή την κατεύθυνση διότι πιστεύω ότι είναι ένας νέος και αδιάφθορος άνθρωπος με αρχές και αξίες, έχει γνώση  της ιστορικής πορείας του ΠΑΣΟΚ, των επιτευγμάτων και των λαθών του. Αυτή η συμπυκνωμένη εμπειρία ελπίζω να τον οδηγήσει σε μία επανεκκίνηση σε όφελος του λαού και της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα «Ερμής», κάνοντας λόγο για «διαπλεκόμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2019 μέχρι σήμερα θα μπορούσα να κάνω το κορόιδο για όσα συνέβησαν και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου και αγγίζουν την διαπλοκή και την διαστρέβλωση του προγράμματος και της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα ήταν για μένα το εύκολο ώστε σήμερα να επανέλθω στη Ζάκυνθο και να διεκδικήσω την έδρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όμως εγώ σε τέτοια θέματα δεν βάζω νερό στο κρασί μου και γι’ αυτό ήλθα σε κάθετη, οριστική και αμετάκλητη σύγκρουση με τη διαπλεκόμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας τέλος σε μία πορεία πολλών ετών», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντονής είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2020 με καταγγελίες για λειτουργία μηχανισμός ενόψει του τότε συνεδρίου του κόμματος και απαράδεκτη εσωκομματική πάλη, ενώ είχε διαφωνήσει και με τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Β.Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα