ΑΘΗΝΑ
15:33
|
07.05.2024
Μια 20μελής μονάδα σαμποτάζ απωθήθηκε από τη συνοριοφυλακή, ανέφερε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπριανσκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και η συνοριακή φρουρά της στην περιφέρεια Μπριάνσκ απέτρεψαν μια ουκρανική μονάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης να εισέλθει στη χώρα για επιχείρηση, ανέφερε σήμερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Αλεξάντρ Μπογκομάζ.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η μονάδα των 20 ατόμων προσπάθησε να διεισδύσει σε ρωσικό έδαφος κοντά στο χωριό Σλούτσοφσκ στην περιοχή Πογκάρσκι στην περιοχή του Μπριάνσκ, βόρεια της Ουκρανίας. Ωστόσο, η προσπάθειά τους ματαιώθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες άνοιξαν πυρ εναντίον της ομάδας, είπε ο Μπογκομάζ.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο κυβερνήτης της μεθόριας περιοχής ανέφερε επίσης ότι τα στρατεύματα του Κιέβου είχαν εξαπολύσει επίθεση με όλμους στο χωριό Ζαπεσότσια, στην περιοχή Πογκάρσκι. Υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν θύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης, αλλά σημείωσε ότι δέκα κατοικίες και ένα αυτοκίνητο υπέστησαν ζημιές από τους βομβαρδισμούς.

Στην ίδια επαρχία εχθές ένα πολιτικό μικρό αεροπλάνο, που φέρεται να προερχόταν από την Ουκρανία, αναγκάστηκε να προσγειωθεί και ο πιλότος του συνελήφθη, καθώς φέρεται να έφερε οπλισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου

Έκλεισε το πέρασμα στη Ράφα-Ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Γάζας

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα