ΑΘΗΝΑ
16:55
|
03.05.2024
Ένα σκίτσο από τον λογαριασμό «Κωστάκης Σκίτσα» στο Facebook για τους «τυχαίους» συνταξιδιώτες του Γιώργου Γεραπετρίτη με το ένα τρένο της γραμμής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανηγυρικά, παρουσία του προσωρινού υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη, ξεκίνησε το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ένα μήνα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Το τρένο ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός επιβιβάστηκε και κατέβηκε στην… πρώτη στάση. Το τρένο έφτασε στον προορισμό του μετά από σχεδόν έξι ώρες! Στην αφετηρία του πρώτου δρομολογίου, τα κανάλια ήταν εκεί για να πάρουν δηλώσεις από τους «τυχαίους»… γενναίους ταξιδιώτες. Τελικά απεδείχθη ότι όσοι μίλησαν δεν ήταν τυχαίοι.

Θα πάρετε το τρένο; ρωτήθηκε και απάντησε: «Βεβαίως, βεβαίως. Πολύ ασφαλή τα τρένα. Τώρα πάω μέχρι Οινόη. Αλλά το παίρνω άνετα». Ήταν ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΑΚΕ, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλη Παπαδόπουλο στη Λάρισα για το ρεπορτάζ της τηλεδιοίκησης.

Το δεύτερο ζωντανό ρεπορτάζ έγινε μέσα από το τρένο. «Το μόνο που μπορώ να πω σαν πολίτης είναι ότι δεν μπορείς να έχεις συνεπιβάτη τον φόβο, την ανασφάλεια και την οργή για την αυριανή μέρα», δήλωσε ο επιβάτης σαν πολίτης αλλά και σαν… στέλεχος της ΝΔ.

Αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια σχολιάζει εύστοχα στη σελίδα του στο Facebook «Κωστάκης Σκίτσα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

1η Μάη-Η Εργατική Πρωτομαγιά σε σκίτσα

Αμερικανικά πανεπιστήμια

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα