ΑΘΗΝΑ
07:46
|
26.06.2024
Ρύθμιση 36-72 δόσεων και αναβίωση των παλιών ρυθμίσεων των 72 και 120 δόσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα Παρασκευή, ανοίγουν οι πλατφόρμες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για όσους έχουν χρέη προς το Δημόσιο, προκειμένου να ενταχθούν στις ρυθμίσεις, ώστε να αποφύγουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Συγκεκριμένα ανοίγουν οι πλατφόρμες για την ρύθμιση των 36-72 δόσεων και την αναβίωση των παλιών ρυθμίσεων των 72 και 120 δόσεων. Και για τις δύο περιπτώσεις οι οφειλέτες έχουν προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου ώστε να ενταχθούν στη ρύθμιση.

Η μία πλατφόρμα αφορά τη νέα ρύθμιση των 36-72 δόσεων για τους φορολογούμενους που ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πριν ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση και έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους από την 1η Νοεμβρίου 2021 έως την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα ανοίγουν η πλατφόρμα για να ενταχθούν στη παλαιά ρύθμιση των 120 δόσεων όσοι την έχασαν έως την 1η Φεβρουαρίου 2023 και η πλατφόρμα των 36 ή 72 δόσεων για τα χρέη της πανδημίας που δίνει νέα ευκαιρία σε όσους έχασαν τη ρύθμιση έως την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 30 ευρώ και συνοδεύεται από ευεργετήματα όπως είναι η αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών.

Με τη μη καταβολή δύο συνεχόμενων μηνιαίων δόσεων ή με τη καθυστέρηση της καταβολής των 2 τελευταίων δόσεων της ρύθμισης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, η ρύθμιση χάνεται με συνέπεια την υποχρεωτική άμεση καταβολή του υπόλοιπου των οφειλών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ενάντια στη σύγχυση: Λίγες αυτονόητες σκέψεις μπροστά στο αδιανόητο

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Έρχονται μεγάλες ανατιμήσεις σε εκατοντάδες φάρμακα

Διάγγελμα του προέδρου της Κένυας μετά την έκρηξη βίας απέναντι στη βαριά φορολογία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα