ΑΘΗΝΑ
04:21
|
05.10.2023
Γέλιο προκάλεσαν οι επιλογές των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε για ακόμα μια φορά τον «Πολακισμό».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την δέσμευσή του ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να ιδιωτικοποιήσουμε το νερό» επανέλαβε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη και πρώτη στάση στο ΕΚΕΤΑ.

Παράλληλα κατηγόρησε για «fake news» τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το θέμα του νερού καταλογίζοντας του πρόθεση να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Εγώ λοιπόν προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη των όσων σας λέω, ότι θα μεταφέρω πίσω τα περιουσιακά στοιχεία αυτά, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει προφανώς από τη μία στιγμή στην άλλη με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής, την τελευταία μέρα που είναι ανοιχτή η Βουλή. Είναι απολύτως υποκριτική η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και θα σας έλεγα παραπλανά την κοινή γνώμη με fake news. Αυτοί που μετέφεραν τα περιουσιακά στοιχεία στο Υπερταμείο να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι προτίθεται να ιδιωτικοποιήσει το νερό όταν υπάρχει ρητή δική μου προσωπική δέσμευση ότι αυτό όχι μόνο δεν θα γίνει αλλά και ότι τα περιουσιακά στοιχεία αυτά θα επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν την Κυριακή και στα οποία περιλαμβάνεται και το όνομα του πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση» είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος υπενθύμισε ότι «τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριλαμβάνουν τον κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο, συμπεριλαμβάνουν τον κ. Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που επέστρεψε, διότι τελικά προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον «Πολακισμό» εκφράζει, και δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος εκφραστής του».

«Τι να σας πω, περισσότερο σε “λούμπεν” ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» κατέληξε στην αναφορά του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα