ΑΘΗΝΑ
17:57
|
02.05.2024
Πρώτα ο Βραζιλιάνος Μαρτσέλο και τώρα Κολομβιανός. Τα «αστέρια» δεν έχουν διάρκεια στο ερυθρόλευκο λιμάνι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, Χάμες Ροντρίγκες λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του έτερου μεγάλου ονόματος με βαριά φανέλα στις πλάτες του, του Βραζιλιάνου Μαρτσέλο, τον οποίο απέκτησε επίσης φέτος η ομάδα του Πειραιά.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο 31χρονος Κολομβιανός ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει στο ενεργητικό του 23 αγώνες, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ.

Χθες ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αφού δεν κατάφερε να καλύψει το 3-0 επί της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό. Επίσης η ήττα από τον Παναθηναϊκό τον έχει απομακρύνει και από το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη παίκτες σαν τον Μαρτσέλο και τον Χάμες δεν υπήρχαν στην Ελλάδα χωρίς τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Το είπε… αλλά αυτοί έφυγαν!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα