ΑΘΗΝΑ
20:12
|
27.06.2024
Ο υπουργός Άμυνας της Κίνας Λι Σανγκφού θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 16-18 Απριλίου και θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Άμυνας της Κίνας Λι Σανγκφού θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 16-18 Απριλίου στην πρώτη επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό μετά τον διορισμό του και θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου, ανακοίνωσε την Παρασκευή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Ο Υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ο στρατηγός Λι Σανγκφού θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2023. Αυτό είναι το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά τον διορισμό του ως επικεφαλής της κινεζικής στρατιωτικής υπηρεσίας τον Μάρτιο του 2023», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Το πρακτορείο πρόσθεσε ότι κατά την επίσκεψη προγραμματίζονται συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και του Κινέζου ομόλογού του.

«Οι πλευρές θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές της διμερούς αλληλεπίδρασης στον τομέα της άμυνας καθώς και τα σχετικά θέματα παγκόσμιας και περιφερειακής ασφάλειας», κατέληξε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τσίπρας: Πρέπει να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Έτοιμες για ρόλο στη μεταπολεμική Γάζα Αίγυπτος και ΗΑΕ, λένε στο Ισραήλ

Αναβάθμιση της άμυνας στην Ε.Ε. ξαναζήτησε ο Μητσοτάκης

Συνάντηση Φλωρίδη με τον πρέσβη της Βρετανίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα