ΑΘΗΝΑ
17:40
|
23.09.2023
Όπως όσα είπαμε τα κάναμε, έτσι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας για το αύριο», ανέφερε υποσχόμενος και μονιμοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου εμφανίστηκε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο προεκλογικής εμφάνισης και ομιλίας στην Κέρκυρα, μην διστάζοντας να τάξει ακόμη και μονιμοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων μετά από δοκιμαστική περίοδο δύο ετών.

«Όπως όσα είπαμε τα κάναμε, έτσι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας για το αύριο», ανέφερε υποσχόμενος μονιμοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων υπό την παραπάνω προϋπόθεση.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως «η 21η Μαΐου θα είναι η Κυριακή της μεγάλης αυτοδύναμης Ελλάδος» διαβεβαιώνοντας πως τήρησε όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις που έδωσε το 2019 ενώ η χώρα αντιμετώπισε αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις.

Αναφερόμενος στους μισθούς πείνας που εξασφάλισε η κυβέρνησή του στους περισσότερους Έλληνες σε συνεννόηση με την εργοδοτική ΓΣΕΕ και τις μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα, είπε:

«Ξέρω πολύ καλά οι μισθοί στη χώρα μας παρά τις αυξήσεις εξακολουθούν να είναι χαμηλοί, ότι πολλά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την εισαγόμενη ακρίβεια και στο κράτος υπάρχουν ακόμα εστίες αναχρονισμού που αντιστέκονται, ότι στην υγεία απαιτούνται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις».

Σε άλλο σημείο δεσμεύτηκε ότι η χώρα θα ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023 εφόσον από τις εκλογές προκύψει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση ενώ αναφέρθηκε και στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο και στις έρευνες για εύρεση υδρογοναναθρακων νότια της Κρήτης.

Και κατέληξε:

«Στις 21 Μαΐου δε γυρνάμε πίσω. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρεία σύσκεψη την Κυριακή στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Η Ρωσία λέει ότι οι Αρμένιοι μαχητές του Καραμπάχ αρχίζουν να παραδίδουν τα όπλα

Σι Τζινπίνγκ: Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Ν. Κορέα

AfD: Πρόγραμμα «πρώτων 100 ημερών» της Εναλλακτικής για τη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα