ΑΘΗΝΑ
23:34
|
19.05.2024
Δείτε online το ντοκιμαντέρ του ανεξάρτητου συνεταιριστικού μέσου ενημέρωσης Alterthess για τη δράση της ακροδεξιάς τα τελευταία χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για πρώτη φορά η ομάδα του ανεξάρτητου συνεταιριστικού μέσου ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης Alterthess παρουσιάζει διαδικτυακά (online) το ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Σε μια στιγμή κινδύνου: Μια κοινωνία που ταλαντεύεται ανάμεσα στον εκφασισμό της και την αλληλεγγύη». Μια δική της παραγωγή, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με την υποστήριξη του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ/Παράρτημα Ελλάδας.

Στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του Alterthess βρίσκεται η δράση της ακροδεξιάς τα τελευταία χρόνια, η διάχυση της ρητορικής της στην κοινωνία αλλά και η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος σε αυτή. Ένα ντοκιμαντέρ που έχει ήδη προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

«Για να συνεχίσουμε τη συλλογική ερευνητική μας δουλειά με ρεπορτάζ, video, ντοκιμαντέρ και podcasts, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των αναγνωστών/τριων μας. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια στήριξης του Alterthess, μέσω κοινωνικής χρηματοδότησης, ενίσχυσης του μέσου από τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται, από τα κάτω και για τους αποκάτω. Περισσότερα για την καμπάνια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://alterthess.gr/donate/», αναφέρει η ομάδα του ανεξάρτητου, συνεταιριστικού μέσου ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το ντοκιμαντέρ: 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα