ΑΘΗΝΑ
04:03
|
22.05.2024
Για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων στην περιοχή ενημερώθηκε ο γγ του ΚΚΕ και ταην επίσκεψή του στο Λαύριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Λαύριο επισκέφθηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και για την ανάγκη δημιουργίας Δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε αρχικά το Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου τον υποδέχτηκε η αναπληρώτρια συντονίστρια Παγώνα Παπαγεωργάκη. Τον ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου, τον ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα της υποστελέχωσης, αλλά και τα προβλήματα του υπάρχοντος προσωπικού που δουλεύει πάρα πολλές ώρες με χαμηλές αμοιβές. Μεγάλο μέρος της αμοιβής τους αναγκάζονται να το δίνουν για τη μετακίνησή τους από άλλα μέρη της Αττικής στον χώρο δουλειάς, στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Τόσο η ίδια όσο και γιατροί, με τους οποίους συνομίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου με μόνιμο προσωπικό, ενώ αναφέρθηκαν και στην επιτακτική ανάγκη για δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

Αμέσως μετά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Αν. Αττικής στον χώρο του ΕΚ. Εκεί ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Μάη Μέντη για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής, με κυρίαρχο το ζήτημα της ανυπαρξίας δημόσιων δομών Υγείας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην ανάγκη στις επερχόμενες εκλογές ο λαός να αξιοποιήσει την πείρα του και να ενισχύσει το ΚΚΕ, να ενισχύσει τη δική του δύναμη με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή.

Από το Εργατικό Κέντρο, αλλά και την Κομματική Οργάνωση Λαυρεωτικής προσφέρθηκαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ως δώρα κάδρα που απεικονίζουν αγώνες μεταλλωρύχων του Λαυρίου στις αρχές του αιώνα και επίσης εκδόσεις με την ιστορία της περιοχής.

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευαν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και ο Γιάννης Ανανιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής.

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

ΛΔ Κονγκό: Αμερικανοί μεταξύ των υπόπτων για απόπειρα πραξικοπήματος

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Διακήρυξη χωρών και εταιριών στη Σεούλ για την ασφάλεια Τεχνητής Νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα