ΑΘΗΝΑ
13:04
|
08.05.2024
Το Λαύριο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία Νέας Σμύρνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο, μια ανάσα πριν την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή  

Ειδικότερα, σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ομογενείς σε εκδήλωση που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βερολίνου. Αργότερα θα συναντηθεί με την ηγεσία του Die Likne.  Αύριο Παρασκευή στις 9:00 το πρωί ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του SPD στο κτίριο Βίλι Μπραντ, όπου θα συναντηθεί με τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέπτεται σήμερα τη Λέσβο, όπου στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, στο δημαρχείο στην Καλλονή. Θα ακολουθήσει στις 12:00 το μεσημέρι επίσκεψη και ξενάγησή του στο Ελαιοτριβείο – Μουσείο Βρανά, στον Παπάδο της Γέρας.   Η περιοδεία θα κλείσει με την κεντρική ομιλία του κ. Ανδρουλάκη, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Από την πλευρά του, ο γγ της ΚΕ του  ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφθεί σήμερα το Λαύριο όπο στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με εργαζόμενους στο κέντρο Υγείας της περιοχής ενώ μία ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στις 8:30 μμ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο γραμματέας της ΛΑΕ-ΑΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σοβαρός κίνδυνος για την Κύπρο και την Ελλάδα

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακή καφίγια ανέβηκε στη σκηνή Σουηδός καλλιτέχνης

Μόσχα: Τα γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα είναι νόμιμοι στόχοι

Βερολίνο: Γερουσιαστής δέχθηκε επίθεση από άγνωστο σε βιβλιοθήκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα