ΑΘΗΝΑ
21:25
|
09.06.2026
Ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ο κ. Αντώναρος στις 21 Μαΐου «Θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα πάρουμε την πρώτη εντολή για σχηματισμό».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές 2023, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 1078,7 ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφέροντας ότι με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τον συνδέει μία γνωριμία χρόνων και την εποχή της διακυβέρνησής του, είχαν αρκετές συναντήσεις κατά τις οποίες αντάλλασσαν απόψεις.

Ο κ. Αντώναρος σημείωσε πως βλέποντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που τοποθετείται δημόσια ο Αλέξης Τσίπρας, όταν του έγινε η πρόταση προσωπικά από τον πρόεδρο του κόμματος να είναι υποψήφιος, την αποδέχθηκε.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ότι συμπλέει με την άποψη του κ. Τσίπρα «Θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα πάρουμε την πρώτη εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Ξεκάθαρα» τόνισε.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι το βράδυ των εκλογών θα δούμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας» προέβλεψε ο κ. Αντώναρος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκε και το θέμα του φράχτη στον Έβρο για το οποίο ο Ευάγγελος Αντώναρος επισήμανε πως «Πρέπει να πιέσουμε προς το ευρωπαϊκό μέτωπο. Ο φράχτης δεν είναι το μοναδικό όπλο και δεν είναι το ουσιαστικό. Πρέπει να ενισχύσουμε κι άλλο το Λιμενικό μας, πρέπει να ενισχύσουμε την φύλαξη των συνόρων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Εκατοντάδες μετασεισμοί συγκλονίζουν τις Φιλιππίνες – Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Κένυα: Διαδηλωτής σκοτώθηκε σε διαδήλωση κατά του αμερικανικού κέντρου για τον Έμπολα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα