ΑΘΗΝΑ
14:50
|
20.09.2024
Στις αρχές Απριλίου είχε μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο του Μιλάνου, πάσχοντας από χρόνια λευχαιμία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αργή αλλά σταθερή βελτίωση φαίνεται πως παρουσιάζει η κλινική εικόνα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι που νοσηλεύεται εδώ και μερικές βδομάδες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου υποφέροντας από χρόνια λευχαιμία.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε νωρίτερα απόψε το νοσοκομείο αναφέρεται πως η «κλινική εικόνα του προέδρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να βελτιώνεται αργά αλλά προοδευτικά. Οι θεραπείες και η παρακολούθηση των λειτουργιών των οργάνων συνεχίζονται».

«Θέλει πολύ να επιστρέψει», είπε ο Αντόνιο Ταγιάνι στέλεχος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, εκφράζοντας την ελπίδα πως θα μπορέσει να μιλήσει στη μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός του Forza Italia στο Μιλάνο στις 5 και 6 Μαΐου.

Από την πτέρυγα του νοσοκομείου όπου βρίσκεται, ο Μπερλουσκόνι ενημερώνεται για τα βήματα του κόμματος και των κυβερνητικών εταίρων του. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα είχε δεχθεί τηλεφωνήματα από τον (πρώην πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου) Αντόνιο Ταγιάνι και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.

«Ήμουν έτοιμος να μπω στο Βατικανό για μια συνάντηση για το ιωβηλαίο και έλαβα το τηλεφώνημα. Τον άκουσα με δυνατή φωνή» δήλωσε ο Ταγιάνι, ακούγοντας τη φωνή του Μπερλουσκόνι, ενώ ο Σαλβίνι είπε πως δέχθηκε «ένα τηλεφώνημα λίγων λεπτών, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα αστείο για τον επόμενο γύρο της ομάδας του Μπερλουσκόνι Μίλαν» στο Champions League.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα ουκρανικά κέντρα κράτησης στο Κουρσκ

Ινδία: «Παραπλανητικό» το δημοσίευμα ότι πουλήσαμε οβίδες στους Ουκρανούς

Τραμπ: Θα φταίνε οι Εβραίοι αν χάσω τις εκλογές

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα