ΑΘΗΝΑ
20:10
|
04.05.2024
Ανά την Ελλάδα οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην Τσίπρα που συναντάται με Σολτς στο Βερολίνο, μια ημέρα πριν την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα πριν την συνάντησή του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Το πρωί, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για την οδική σύνδεση Άργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις Μυκήνες και το Ναύπλιο. Το μεσημέρι θα μεταβεί στο Άστρος Κυνουρίας, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό ‘Αξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να βρίσκεται στο Βερολίνο όπου σήμερα θα συναντηθεί με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς. Χθες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βερολίνου, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον διπλό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι από τη μια να πείσει για τις προτάσεις του και από την άλλη να πείσει τους πολίτες για την αξία της ψήφου τους και της συμμετοχής τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες βρέθηκε στη Λέσβο, θα επισκεφθεί σήμερα, ημέρα που συμπίπτει με την εκδήλωση του πραξικοπήματος του 1967 και την κατάλυση της δημοκρατίας, τις φυλακές Ωρωπού τόπο κράτησης και βασανιστηρίων κατά τη διάρκεια της χούντας, ενώ στις 69 το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του κόμματος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος, o επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, βρίσκεται στην Ρόδο όπου και θα μιλήσει στηνΠλατεία Κύπρου στις 8 το βράδυ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα