ΑΘΗΝΑ
10:14
|
23.09.2023
«Οι μόνοι Έλληνες που ”τιμούν” την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που έχετε μαζέψει στο κόμμα σας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ανάρτηση του πρωθυπουργού στα social media για την 21η Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Κύριε Μητσοτάκη, οι μόνοι Έλληνες που ”τιμούν” την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που έχετε μαζέψει στο κόμμα σας. Και το χειρότερο δεν είναι μόνο αυτό που γράψατε, αλλά ότι αλλάξατε την ανάρτηση σας λέγοντας ότι οι Έλληνες ”υποδέχονται” την επέτειο. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις».

Καταλήγοντας κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «ποτέ ξανά πρωθυπουργός της Δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά δεν διανοήθηκε να προσβάλει με αυτό τον τρόπο τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη. Ντροπή σας!».

Επισημαίνεται ότι η επίμαχη ανάρτηση του Πρωθυπουργού τροποιήθηκε λίγο αργότερα με την αντικατάσταση της λέξης «τιμούν» με τη λέξη «υποδέχονται».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ξηλώθηκε» η εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού που εξήγγειλε «κυνήγι προπαγανδιστών»

Η Αμερικανίδα εκπρόσωπος των ουκρανικών Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας παύθηκε μία βδομάδα μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο. Της παύσης της προηγήθηκαν ερωτήσεις Αμερικανού Γερουσιαστή.
ΣΥΝΑΦΗ

Μπομπ… ο μάστορας της διαφθοράς – Κατηγορητήριο 39 σελίδων για Μενέντεζ

Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Ο πρώην πρόεδρος καταδικάστηκε ερήμην σε ισόβια

Το μεταναστευτικό Βατερλώ της Μελόνι

Νέα συνέχεια στην Πολωνο-ουκρανική ένταση από τον Μοραβτιέτσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα