ΑΘΗΝΑ
01:27
|
04.05.2024
Οι υπουργοί Γεωργίας των κρατών μελών της G7 εξέφρασαν την αποφασιστική υποστήριξή τους στην εφαρμογή, επέκταση και επέκταση της συμφωνίας για τα σιτηρά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι υπουργοί Γεωργίας των κρατών μελών της Ομάδας των Επτά (G7) εξέφρασαν την αποφασιστική υποστήριξή τους στην εφαρμογή, επέκταση και επέκταση της συμφωνίας για τα σιτηρά, σύμφωνα με το ανακοινωθέν των υπουργών μετά τη συνάντησή τους στη νοτιοδυτική ιαπωνική πόλη Miyazaki στις 22-23 Απριλίου, όπως μεταδίδει το TASS.

Οι υπουργοί εξέφρασαν επίσης την ετοιμότητα της G7 να υποστηρίξει την Ουκρανία στην ανοικοδόμηση της γεωργικής της υποδομής, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων άρδευσης, επεξεργασίας και αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και στην παροχή οικονομικής υποστήριξης στους Ουκρανούς αγρότες.

Επιπλέον, οι χώρες της G7 εξέφρασαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν τις ουκρανικές αρχές στον καθαρισμό των γεωργικών εκτάσεων στην Ουκρανία από νάρκες.

Επιπλέον, οι υπουργοί δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες να βελτιώσουν τη βιωσιμότητα και τη σταθερότητα των γεωργικών και τροφίμων τους.

Οι χώρες της G7 εξέφρασαν επίσης τη μεγάλη ελπίδα τους ότι ήταν απαραίτητο να καταφύγουν σε καινοτομίες για χάρη της βιωσιμότητας στους παγκόσμιους τομείς της γεωργίας και των τροφίμων.

Η εισαγωγή νέων αγροτοβιομηχανικών τεχνολογιών θα είναι ευεργετική για τους ανθρώπους που ζουν τόσο σε ανεπτυγμένες όσο και σε αναπτυσσόμενες χώρες, σημείωσαν οι υπουργοί της G7. Δήλωσαν επίσης ότι η χρήση καινοτομιών θα βοηθούσε στη διαμόρφωση των αλυσίδων εφοδιασμού και στην παροχή αξιοπρεπών ευκαιριών εισοδήματος.

Επιπλέον, οι υπουργοί της G7 συμφώνησαν σε σχέδια για τη διαμόρφωση ενός πιο ανθεκτικού γεωργικού συστήματος με στόχο τη μείωση της ρύπανσης και των απωλειών τροφίμων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καναδάς: Συλλήψεις για τη δολοφονία διακεκριμένου ακτιβιστή Σιχ

Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα