ΑΘΗΝΑ
15:21
|
18.05.2024
Η κοινή στρατηγική ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε κεντρικά ζητήματα δείχνει πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κυβέρνηση μετά τις εκλογές στις 21 Μάη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ στις εκλογές τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί που θα είναι αντιλαϊκή, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην ΕΡΑ σήμερα το πρωί.

Με ένα ισχυρό ΚΚΕ μπροστά στους αγώνες θα μπορούν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τον λαό και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές τόνισε ο γγ του ΚΚΕ, σημειώνοντας πως η κοινή στρατηγική ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά ζητήματα δείχνει πως αντικειμενικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές στις 21 Μάη και πρόσθεσε ότι αν γίνουν μετά άλλες εκλογές, αυτές θα γίνουν για να κλαπούν ψήφοι προκειμένου να ενισχυθούν τα δύο πρώτα κόμματα. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τη δυναμική του ΚΚΕ, υπογράμμισε πως το Κόμμα έχει σημαντική δυναμική εκεί που πρώτα καθορίζεται η εξέλιξη της κοινωνίας και η διεκδίκηση για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, στο κίνημα, λέγοντας ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ είναι 2η δύναμη πανελλαδικά στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, είναι 1η δύναμη στους Φοιτητικούς Συλλόγους, σχεδόν το 39% των ερωτώμενων σε δημοσκόπηση θεωρεί το ΚΚΕ το πιο αξιόπιστο κόμμα.

Πρόσθεσε πως το προσεγγίζουν απλοί λαϊκοι άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή και ΝΔ, που συμμετείχαν στους αγώνες και βλέπουν μια λύση το ΚΚΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Αύξηση κατά 30% εμπορικών συναλλαγών Ρωσίας-Ισλαμικών χωρών

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Γεωργία: Παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα