ΑΘΗΝΑ
10:10
|
30.04.2024
Στο βίντεο ο στρατός εμφανίζεται να καταλαμβάνει το… Σαν Φρανσίσκο, η Κίνα να εισβάλλει στην Ταϊβάν και να εκδηλώνεται νέα οικονομική κρίση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ετοιμοπόλεμοι» εμφανίζονται οι Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ καθώς ένα 24ωρο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν πως σκοπεύει να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, αυτοί δημοσιοποίησαν βίντεο που έφτιαξαν με τη βοήθεια προγράμματος Τεχνητής Νοημοσύνης έχοντας βάλει αρκετή δόση «καταστροφολογίας».

Το βίντεο διάρκειας μόλις 20 δευτερολέπτων φτιαγμένο κατά παραγγελία από την «Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή» (RNC), εμφανίζει τον 80χρονο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να πανηγυρίζουν με τον αφηγητή να αναρωτιέται τι θα μπορούσε να συμβεί εάν επανεκλεγούν το 2024.

«Σήμερα το πρωί, μία τολμηρή Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν», λέει, για παράδειγμα, ο εκφωνητής ενός δελτίου ειδήσεων. Το βίντεο προβλέπει μία νέα οικονομική κρίση που προκλήθηκε από το «λουκέτο» πολλών περιφερειακών τραπεζών, ενώ ο στρατός καταλαμβάνει το… Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις, καθώς η εγκληματικότητα και η χρήση ναρκωτικών ουσιών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Μάλιστα, η «Εθνική Επιτροπή Ρεπουμπλικανών» για να αποφύγει πιθανές μηνύσεις από τους Δημοκρατικούς δεν παρέλειψε στο βίντεο την ένδειξη πως όσα βλέπουν οι θεατές είναι «προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Την αποπομπή του Βαρτζόπουλου από κυβέρνηση και Κ.Ο. ζήτησε ο Κασσελάκης

Ρωσικό «δάκτυλο» βλέπουν οι Εσθονοί για τη διατάραξη σήματος GPS στο Τάρτο

Ως 18 ετών ήταν το 24% των αιτούντων άσυλο στην Ε.Ε. το 2023

Στο Δικαστήριο της Χάγης προσέφυγε ο Ισημερινός κατά του Μεξικού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα