ΑΘΗΝΑ
08:54
|
30.09.2023
Η μάχη των επικοινωνιολόγων στο αιώνιο καβγαδάκι του ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη συνεχίζεται...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, στη γνωστή youtuber, Zoe Pre. Αρχικά, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την οικογένειά του και τους φίλους τους, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει μπηχτές στον Μητσοτάκη, για το αιώνιο καβγαδάκι των δυο πολιτικών, που δεν είναι άλλο, από ένα προσωπικό ντιμπέιτ.

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όταν είμαι κερδίζω περισσότερο, από όταν είμαι στυλιζαρισμένος ή προσπαθώ να μπαίνω σε κανόνες της πολιτικής επικοινωνίας. Το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι, ότι δε μπορώ να αντέξω αυτούς τους κανόνες της πολιτικής επικοινωνίας, δεν τα πηγαίνω καλά με τους επικοινωνιολόγους, ίσως είναι και ο χαρακτήρας μου, δηλαδή αν μου έλεγες εμένα, αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, που ζητάω να γίνει μια τηλεοπτική πολιτική συζήτηση και του λέει ο επικοινωνιολόγος μη πας, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Δηλαδή, να με καλούσε ο άλλος να πάμε να μιλήσουμε και να έτρεχα να φύγω και να έδειχνα δειλία, οποίος και να ήταν ο επικοινωνιολόγος. Δε μπορώ να μπω σε ένα ψεύτικο κόσμο. Ξέρω ότι χάνω πολλές φορές από αυτό, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτό το ρόλο».

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα fake news, που έχουν πει για αυτόν όλα αυτά τα χρόνια:

«Τρώω καθημερινά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα fake news. Έχουν πει για μένα, ότι δεν πήγα στο πανεπιστήμιο, αλλά πήγα σε πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας, ότι είμαι γόνος εβραϊκής οικογένειας, ότι ο πατέρας μου ήταν συνεργάτης της χούντας. Και τι δεν έχουν πει. Ωστόσο, αυτό που με στεναχώρησε, γιατί όλα τα άλλα αφορούν εμένα, ήταν το κομμάτι που είχε σχέση με τη μνήμη του πατέρα μου, ήταν στενάχωρο και δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό».

Πώς θα αντιδράσει σε όλο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Θα έχουμε και άλλη τηλεοπτική εμφάνιση-απάντηση; Ή μάλλον καλύτερα youtubeστικη εμφάνιση, καθώς όπως βλέπουμε, οι πολιτικοί σήμερα το προτιμούν σε σχέση με την τηλεόραση…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Πώς ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός σχημάτισε… αντιπολίτευση

Ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Ρόδο απαντούν στα ερωτήματα για ελεύθερες παραλίες

Να μην αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε. λέει ο Μητσοτάκης

Ποια μέτρα αποφάσισαν στη Γαλλία κατά του σχολικού εκφοβισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα