ΑΘΗΝΑ
11:13
|
17.05.2024
Στην Ιτέα ο Αλέξης Τσίπρας για το Φόρουμ των Δελφών. Με υγειονομικούς θα συναντηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Τετάρτη στις 18:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα περιγράφεται σε πέντε άξονες, την «παραγωγική Ελλάδα», την «κοινωνική Ελλάδα», την «ψηφιακή και πράσινη Ελλάδα», τη «δίκαιη Ελλάδα» και την «ισχυρή Ελλάδα».

Στην Ιτέα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες από τα Χανιά υποσχέθηκε ότι «στις 21 Μαΐου θα κάνει ξαστεριά».

Ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει στο Φόρουμ των Δελφών όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου το μεσημέρι, ενώ στις 17:30 το απόγευμα θα συνομιλήσει με πολίτες στο bace 89 cafe.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος χθες από τα Ιωάννινα απέκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, αποδίδοντας τη σχετική φημολογία στον «πανικό» της ΝΔ, θα συναντηθεί στις 17:00 με υγειονομικούς, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ότι θα είναι πιο δυνατός ο λαός στα δύσκολα που έρχονται και αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το ΚΚΕ και με κριτήριο ψήφου ότι «δεν θα στηρίξει ούτε θα δείξει ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, είτε ονομάζεται προοδευτική, είτε ονομάζεται δημοκρατική, είτε ονομάζεται δήθεν ειδικού σκοπού».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Βόρειας Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα