ΑΘΗΝΑ
02:22
|
24.04.2024
Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει το προεκλογικό πρόγραμμα σαν ομιλία τύπου TED στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. (Video streaming)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη 4ετία παρουσιάζει από τις 6.00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Στο εισαγωγικό βίντεο που προηγήθηκε της παρουσίασης του προγράμματος πρωταγωνιστούν πέντε νεαροί ψηφοφόροι (άνδρες και γυναίκες) που θίγουν ζητήματα όπως η διαχείριση της οικονομίας, των προσφυγικών ροών και η ασφάλεια, κ.α.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επιχείρησε να αλλάξει τον κλασικό τρόπο παρουσίασης του προγράμματος της επόμενης τετραετίας επιλέγοντας να το αφηγηθεί σαν μία «ιστορία», λέγοντας χαρακτηριστικά πως αρκετοί πολίτες αποφεύγουν να μελετούν τα προγράμματα των κομμάτων.

Στην ουσία ο τρόπος παρουσίασης του προεκλογικού προγράμματος της Ν.Δ. θύμιζε περισσότερο μία ομιλία τύπου TED, απευθυνόμενος στο νεαρότερο τμήμα του εκλογικού σώματος και στους νέους ψηφοφόρους.

Σε προτεραιότητα ο πρωθυπουργός έθεσε την οικονομία διαβεβαιώνοντας πως θα έχει πρώτο του μέλημα τη συνέχιση της ανάπτυξης κυρίως μέσα από επενδύσεις, ενώ θέλοντας να δείξει συνεπής ως προς τις υποσχέσεις που είχε δώσει στις προηγούμενες εκλογές παρουσίασε τους πέντε βασικούς στόχους που επιτεύχθηκαν «με το παραπάνω».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα