ΑΘΗΝΑ
08:45
|
02.05.2024
Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την προσφυγή του Μπογδάνου κατά της Λατινοπούλους. Και οι δύο δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Μάη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός εκλογικού «νυμφώνος» έμεινε σήμερα και η Αφροδίτη Λατινοπούλου καθώς απορρίφθηκε η αίτηση συμμετοχής του εθνικιστικού κόμματός της, «ΠΑΤΡΙΔΑ», στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που θεώρησε πως είχε την «πατρότητα» της ονομασίας του κόμματος.

Η Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram  σχολίασε την εξέλιξη, δίνοντας υποσχέσεις για τις επαναληπτικές εκλογές:

«Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα! Είναι γνωστό πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Η απόφαση είναι ομόφωνη από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, που χτες, είχε επίσης απαγορεύσει την συμμετοχή του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» των Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου μετά από προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ.

Επίσης, σήμερα απορρίφθηκαν εκ νέου ομόφωνα οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέλος οι διπλωματικές σχέσεις της Κολομβίας με το Ισραήλ

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για την πάταξη του φερόμενου αντισημιτισμού στα πανεπιστήμια

Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης με τα 158 «Ναι» της ΝΔ

Το Ισραήλ απειλεί με αντίποινα ενάντια της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα