ΑΘΗΝΑ
12:30
|
04.05.2024
Για οφθαλμολογική εξέταση στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνο Πλεύρης. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος με ανάρτηση στο Twitter το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Μάλιστα τα γιαούρτια πέτυχαν και τα παιδιά του. Ο κ. Πλεύρης κατηγόρησε «αριστεριστές» για την επίθεση σε βάρος του και τους χαρακτηρίζει «άθλιους».

Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο «Λαϊκό», το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του. Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

ΝΔ: Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. «Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει η ΝΔ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Ανατόλι Αντόνοφ: Αβάσιμες οι κατηγορίες των ΗΠΑ περί κυβερνοεπιθέσεων

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Ο Μπέρνι Σάντερς δηλώνει στήριξη στις φοιτητικές κινητοποιήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα