ΑΘΗΝΑ
10:53
|
23.04.2024
Και το μυαλό μου είναι θολό… πω, πω, πω, πω, πω!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνθρωπος της καθημερινής ζωής και της διπλανής πόρτας, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης. Ως άνθρωπος του μόχθου λοιπόν, που γνωρίζει τα καθημερινά προβλήματα του λαού του, που συνομιλεί με τους ανθρώπους του στις γειτονιές, στις λαϊκές αγορές, ακούγοντας τις αγωνίες του, υπόσχεται αύξηση μισθών, φυσικά εάν τον ψηφίσουμε, γιατί τι να σου κάνουν τα προηγούμενα 4 χρόνια;

Και ερχόμαστε στο σήμερα, για να ακούσουμε τον κ. Μητσοτάκη, σαν μια σουρεαλιστική παραλλαγή της κα. Βατίδου, να μιλάει για μαύρες αγκινάρες! Μπορεί βέβαια, ο πρωθυπουργός μας να μην πήγε σε λαϊκή αγορά της γειτονιάς, όπως η κα. Βατίδου, στην οποία, να θυμίσουμε ότι, μάταια προσπαθούσε ο έρμος παραγωγός να της εξηγήσει, ότι πληρώνουμε τα προϊόντα με το κιλό και όχι το κάθε προϊόν ξεχωριστά, αλλά και ο κ. Μητσοτάκης από ότι φαίνεται δεν πάει πίσω.

@vamperakos #vatidou #kougias ♬ πρωτότυπος ήχος – Vamperakos

Σε σημερινή του συνέντευξη ο κ. Μητσοτάκης στο OPEN, σχολίασε ειρωνικά το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας την Ελλάδα κατάμαυρη, όπως ακριβώς και οι κατάμαυρες αγκινάρες, που φαίνονται στο βίντεο του κόμματος. Τι εννοούσε με αυτό ο κ. Μητσοτάκης; Δεν θα σας κρυφτώ και δεν θα σας πω ψέματα, αλλά χρειάστηκε να δω το βίντεο δυο φορές, για να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε να πει ο πρωθυπουργός μας.

Δείτε λοιπόν το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Τώρα, ας δούμε και τις δηλώσεις για τις μαύρες (;) αγκινάρες του κ. Μητσοτάκη:

Ο σκοτεινός φωτισμός του βίντεο – ο οποίος παραπέμπει στο «άγριο» ξύπνημα των αγροτών – φαίνεται να σύγχυσε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προφανώς, δεν γνωρίζει ότι οι παραγωγοί και οι αγρότες ξυπνούν αχάραγα, για να μαζέψουν τα προϊόντα τους, ώστε να τα πάνε στις λαϊκές αγορές. Αντίθετα, ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας το βίντεο και αγνοώντας τα σκοτεινά πλάνα, βάφτισε τις αγκινάρες… μαύρες!

Ησυχία λοιπόν, έρχεται με φόρα… ο Σκοταδόψυχος

Πω, πω, πω, πω…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

ΠΑΣΟΚ: Τι συζητά με την Ουκρανία η κυβέρνηση;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα