ΑΘΗΝΑ
04:08
|
06.05.2024
Με πλήρη ψηφοδέλτια και 349 υποψήφιους/ες πανελλαδικά συμμετέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας παρεμβαίνει στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Δείτε τα ψηφοδέλτια εδώ).

Τα ψηφοδέλτιά της απαρτίζονται από εκατοντάδες αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους. Ανθρώπους των γραμμάτων, της επιστήμης και της τέχνης, ερευνητές και διανοούμενους. Ανένταχτους και μέλη των οργανώσεων του μετώπου που την συναποτελούν. Ενεργούς/ές στο εργατικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο, αντιπολεμικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, οικολογικό, γυναικείο και ΛΟΑΤΚΙ+, συνταξιουχικό κίνημα. Μέλη από το γονεϊκό κίνημα, το κίνημα για τις δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα και τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Μέλη τοπικών συλλογικοτήτων, εργατικών λεσχών, επιτροπών αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων, πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

«Τα ψηφοδέλτια αποτυπώνουν την πολιτική δράση και ιστορία της κομμουνιστικής επαναστατικής Αριστεράς, τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, την παρέμβαση σε κλάδους, περιοχές, κινήματα σε όλα τα πεδία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δώσει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τη μάχη των εκλογών, με στόχο να συσπειρώσει τον μαχόμενο κόσμο του κινήματος και της Αριστεράς, με τα μάτια στην επόμενη μέρα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα