ΑΘΗΝΑ
20:10
|
27.04.2024
Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής απειλεί με νέα δικαστικά μέσα και ξεκαθαρίζει ότι δε θα στηρίξει το κόμμα ΕΑΝ του Τάσου Κανελλόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόφασή του να μην στηρίξει το κόμμα ΕΑΝ του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου (Τάσου) Κανελλόπουλου ανακοίνωσε το απόγευμα μέσω δικηγόρου ο φυλακισμένος για την συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» Ηλίας Κασσιδιάρης, διευκρινίζοντας πως σκοπεύει να προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο βασιζόμενος στο σκεπτικό «του γενναίου και έντιμου δικαστή του Α1 τμήματος κυρίου Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό».

Στην αρχή της ανακοίνωσής του καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του λέγοντας πως «επιτέθηκε με μίσος» σε «εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες» και πως «παραβίασε τα πολιτικά τους δικαιώματα» απαγορεύοντάς τους να ψηφίσουν «το κόμμα της επιλογής τους».

Χαρακτηρίζει «αντισυνταγματική» την χτεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία απαγορεύεται η συμμετοχή του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου εκτιμά πως θα ακολουθήσουν επόμενες εκλογές στις 2 Ιουλίου στις οποίες «θα σημάνει η δική μας ώρα, θα καταγράψουμε πολύ υψηλά ποσοστά και θα τιμωρήσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Καταλήγει δε λέγοντας πως θα απαιτήσει την καταβολή αποζημιώσεων από το ελληνικό κράτος αναφέροντας:

«Δεν θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις μόνο οι υποψήφιοι αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι μας που στερούνται παράνομα το δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Για τον λόγο αυτό καλώ όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία μας για την κατάθεση ομαδικών αγωγών και προσφυγών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τίποτα δεν τελείωσε με την αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου. Ο πραγματικός αγώνας για το Έθνος και για το δημοκρατικό πολίτευμα τώρα αρχίζει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα