ΑΘΗΝΑ
12:33
|
06.10.2024
Κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ με τουφέκι εναντίον των γειτόνων του επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας άνδρας που θεωρείται ύποπτος ότι σκότωσε πέντε γείτονές του πυροβολώντας τους με τουφέκι κοντά στο Χιούστον την Παρασκευή, συνελήφθη σήμερα από τις αρχές της πολιτείας του Τέξας.

Ο Φρανθίσκο Οροπέσα, 38 ετών και μεξικανός υπήκοος, συνελήφθη στην πόλη Κατ εντ Σουτ του Τέξας, που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από τον τόπο του μακελειού, σε ένα σπίτι όπου κρυβόταν «κάτω από κάποιο πλυντήριο», είπε ο σερίφης Γκρεγκ Κέιπερς.

Ο ύποπτος κατηγορείται πως άνοιξε πυρ τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο μέσα σε σπίτι στο Κλίβλαντ, κοντά στο Χιούστον, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους, που ήταν όλοι από την Ονδούρα, ηλικίας 9 ως 31 ετών. Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια απλά διαμαρτυρήθηκε για τη φασαρία και αυτός ήταν ο λόγος που δολοφονήθηκαν τόσο βάναυσα.

Πάνω από 250 αστυνομικοί, τοπικοί και ομοσπονδιακοί, αναζητούσαν εδώ και μέρες τον ύποπτο στην πολιτεία αυτή του αμερικανικού Νότου, όπου τα όπλα αφθονούν.

Οι αρχές προσέφεραν αμοιβή 80.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία που θα επέτρεπε να εντοπιστεί αυτό το «τέρας», όπως τον χαρακτήρισε ο Τζέιμς Σμιθ, πράκτορας της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI).

Το FBI αναμενόταν να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά πληροφορήθηκε από κάποια πηγή για το που βρίσκεται ο ύποπτος και έπειτα επαίνεσε τον πληροφοριοδότη για τη γενναιότητά του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ επεκτείνει την εκστρατεία στον Λίβανο

Η ακτινογραφία των 20.000 προσλήψεων στο Δημόσιο το 2025

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: 65.671 ψήφισαν μέχρι τίς 11 το πρωί

Το Καζακστάν ψηφίζει για την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα