ΑΘΗΝΑ
22:21
|
04.10.2023
Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ καταγγέλλει οργανωμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του αγώνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο πρόβλημα προέκυψε με την έδρα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, η διεξαγωγή του οποίου έχει μετατραπεί σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Μετά τη διαφωνία με τον δήμο Βόλου και το «ναυάγιο» της λύσης του Πανθεσσαλικού, η διοίκηση της ΕΠΟ στράφηκε στη γειτονική Λάρισα και το «AEL FC Arena». Όμως, και εκεί υπάρχει πρόβλημα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε από αυτοψία του Πυροσβεστικού Σώματος ότι υπάρχει ζήτημα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, ενώ το γήπεδο, που ανήκει σε ιδιώτη, φέρεται να μη διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Σταθερός στη θέση του περί μη διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στη Λάρισα παραμένει και ο δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος με σε σημερινή επιστολή του προς την ΕΠΟ, επαναλαμβάνει τη βούλησή του να μη γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο AEL FC Arena.

Κατά συνέπεια, η νέα εμπλοκή οδηγεί και σε νέα επιλογή έδρας, πάντοτε στην επαρχία και σε γεωγραφικά σημεία που κατά προσέγγιση να ισαπέχουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις πόλεις-έδρες των φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα τα βλέμματα να στρέφονται πλέον προς Αγρίνιο και Λαμία.

Εντωμεταξύ, η ΕΠΟ έσπασε τη σιωπή της και πήρε θέση στο αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί με την έδρα του τελικού κυπέλλου. Μετά τη σημερινή επιστολή του δήμου Λαρισαίων, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει λόγο για «οργανωμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Στα χνάρια του Κατάρ, για το Μουντιάλ του 2034 η Σαουδική Αραβία

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Περικλής Ιακωβάκης για ΟΑΚΑ: «Goodnight and good luck»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα