ΑΘΗΝΑ
00:44
|
19.05.2024
Ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ στα Ιωάννινα, του προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στους νέους στον Ταύρο και σε Ελευσίνα και Κερατσίνι ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων με ομιλίες, περιοδείες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις καθώς πλησιάζουν οι εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα το Ληξούρι και το Αργοστόλι. Το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ αύριο θα βρεθεί σε Πύργο και Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται σήμερα την Τρίπολη. Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην πόλη και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στις 18:00 σε ειδική εκδήλωση για τους νέους (ART FACTORY, Λαμίας 6, Ταύρος).

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 20:00 σε συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο «Λιμνοπούλα», στα Ιωάννινα.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στις 19:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας με ΔΣ και εργαζόμενους και θα ανακοινώσει και τους υποψήφιους στη Δυτική Αττική. Στις 20:30 ο κ. Βαρουφάκης θα μιλήσει στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα