ΑΘΗΝΑ
01:57
|
08.05.2024
Την πρόταση αποδέχθηκε αμέσως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, δίχως να έχει εξακριβωθεί η απάντηση της Ρηγίλλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετική απάντηση στην πρόσκληση το τηλεοπτικού σταθμού Mega για τηλεμαχία ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποδέχθηκε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, δίχως να έχει εξακριβωθεί η απάντηση της Ρηγίλλης.

«Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Σταμάτης Μαλέλης,  αποφάσισε να προτείνει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχουν σε ένα μεταξύ τους debate με την δικαιολογία πως ο σταθμός δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει ολόκληρη την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη 10 Μαρτίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του τηλεοπτικού προγράμματος ώστε να μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Champions League.

Η πρόσκληση ταυτίζεται με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για debate  ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που δεν φαίνεται να συγκινεί ή να προκαλεί το ανάλογο ενδιαφέρον από τον αρχηγό της Ν.Δ. και πρωθυπουργό.

Η απάντηση της ΝΔ δεν είχε γίνει άμεσα γνωστή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα