ΑΘΗΝΑ
23:12
|
04.10.2023
Έναν σχεδόν μήνα μετά το όχι της κυπριακής αστυνομίας, η ΕΠΟ χτυπά ξανά την πόρτα της Κύπρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ελληνική ποδοσφαρική ομοσπονδία χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα της Κύπρου, σχεδόν έναν μήνα μετά την πρώτη απόρριψη της Κυπριακής Αστυνομίας, ζητώντας εκ νέου την πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νησί της Αφροδίτης, χωρίς την παρουσία θεατών.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων – και αφού ο αγώνας έχει κάνει βόλτα σε Βόλο, Λάρισα και Αγρίνιο, η ΕΠΟ απέστειλε στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου νέο αίτημα για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του ΚΥΠΕ, η ΚΟΠ δεν έχει πρόβλημα στο να διεξαχθεί στην Κύπρο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, φτάνει να δώσει το «πράσινο φως» η Αστυνομία, η οποία ήδη έχει ενημερωθεί για το νέο αίτημα της ΕΠΟ.

Από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας, όπως αναφέρουν οι πηγές του ΚΥΠΕ, αφού 24 Μαΐου που όρισε η ελληνική ομοσπονδία τον τελικό της, είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στην ΑΕ Λεμεσού και την Ομόνοια, ζητούν ο τελικός να διεξαχθεί είτε 18 είτε 19 Μαΐου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Στα χνάρια του Κατάρ, για το Μουντιάλ του 2034 η Σαουδική Αραβία

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Περικλής Ιακωβάκης για ΟΑΚΑ: «Goodnight and good luck»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα