ΑΘΗΝΑ
16:39
|
20.05.2024
Το παιχνίδι της κολοκυθιάς συνοδεία χάρτη φαίνεται πως παίζει η ΕΠΟ καθώς ακόμη να βρει κατάλληλο γήπεδο για τον αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης φαίνεται πως έχει πάρει παραμάσχαλα η διοίκηση της ΕΠΟ αναζητώντας εις μάτην (έως τώρα) το κατάλληλο στάδιο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που προβλέπεται να γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 δίχως να γίνει ποδοσφαιρικός «εμφύλιος» και γης Μαδιάμ.

Μετά από την Κύπρο που έχει ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο τουλάχιστον μία φορά, τώρα φαίνεται πως μπαίνουν στο κάδρο η Αλβανία αλλά και η Ρουμανία σαν τις πιθανές χώρες στις οποίες θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας για τον τελικό του κατά τα άλλα ελληνικού Κυπέλου.

Σε δημοσιογραφικούς κύκλους που έχουν πρόσβαση στη διοίκηση της ΕΠΟ ψιθυρίζεται ακόμα και το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο αγώνας στη Σερβία. Κατά τις ίδιες πηγές, μία από τις ομοσπονδίες των τριών χωρών έχει απαντήσει «θετικά» στο να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αν και επί του παρόντος το όνομά της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Στεφανίδη 4η στο Diamond League του Ραμπάτ

Μερικοί ισλαμικοί πεσσοί και ο Χαν Ντόνερ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα