ΑΘΗΝΑ
00:42
|
28.04.2024
Ο πολυτάλαντος υπουργός Ανάπτυξης!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σαν άλλος Ρόκι Μπαλμπόα εμφανίζεται στο νέο προεκλογικό του σποτ ο Άδωνις Γεωργιάδης (τι άλλο θα δούμε;). Με φόντο το μπλε του το κοστούμι και τα γάντια του μποξέρ αντιπάλου (κόκκινα), ο υπουργός Ανάπτυξης ξετυλίγει για ακόμα μια φορά το καλλιτεχνικό του ταλέντο μπροστά στα μάτια μας και εμείς μένουμε για ακόμα μια φορά άναυδοι.

Ο κ. Γεωργιάδης μας καλεί να τον ψηφίσουμε «μυαλωμένα και μαχητικά» στις επερχόμενες εκλογές στις 21 Μαΐου.

«Έναν μαχητή που δεν τρομάζουν τα χτυπήματα, ακόμα κι αν είναι κάτω από τη μέση. Τα αντιρκούει και συνεχίζει. Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται πάντα με το μυαλό. Στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε ΜΑΧΗΤΙΚΑ. Ψηφίζουμε ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ. Γιατί καθένας από εμάς δεν κρύβει μόνο έναν μαχητή μέσα του, αλλά έναν ολόκληρο στρατό μαχητών μέσα του. Στις 21 Μαΐου το ξέρω θα είστε δίπλα μου. Στις 21 Μαΐου θα είστε μαζί μου».

Michael Jackson, όπως λέμε Άδωνις Γεωργιάδης

Και όχι δεν τελειώνει εδώ ο κ. Άδωνις. Έχει και άλλο. Αν δεν χορτάσατε λοιπόν τον υπουργό μας, ο ίδιος δίνει εμφανίσεις παράλληλα σε πολλά σημεία της Ελλάδας μέσω… ολογράμματος (πώς είχε γίνει με τις συναυλίες του αείμνηστου Michael Jackson; Έ, κάπως έτσι). Οι θαυμαστές πολλοί – τα μέρη πολλά, βρέθηκε η λύση!

Όλα τα προλαβαίνει, όλα τα μπορεί ο κ. Άδωνις. Και να τρέχει σαν ένας άλλος Πολύδωρος που ‘ναι στα πόδια γρήγορος και να γίνεται ολόγραμμα και τι άλλο θα δούμε από τον υπουργό μας;;

Ο Θεός, ο φόβος και στη μέση ο Άδωνις

Και η θρησκευτική πίστη στο στόχαστρο του υπουργού Ανάπτυξης. Σε ένα ακόμα πιο μισαλλόδοξο προεκλογικό σποτ λοιπόν, βγαλμένο από άλλη εποχή, ο κ. Άδωνις επέλεξε να στοχοποιήσει τα άθεα άτομα, τονίζοντας «Ένας άνθρωπος που έχει μέσα του φόβο θεού, έχει όρια. Ένας άνθρωπος που δεν έχει φόβο θεού, δεν έχει όρια πρέπει να τον φοβάσαι».

«Ἀρχή σοφίας φόβος Κυρίου» ο Άδωνις, «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» εμείς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα