ΑΘΗΝΑ
02:57
|
19.04.2024
«Η συμφωνία με την Αλ Χιλάλ είναι δεδομένη», τονίζει παράγοντας της ομοσπονδίας της χώρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της σαουδαραβικής «Αλ Χιλάλ» με τον Λιονέλ Μέσι, την ίδια ώρα που το κλίμα για τον Αγεντίνο άσσο στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου, παραμένει βαρύ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Ριάντ, η οριστική συμφωνία αναμένεται να κυμανθεί στο αστρονομικό ποσό των 450 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα με όσα είπε παράγοντας της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «η συμφωνία είναι δεδομένη και τη νέα σεζόν ο Μέσι θα παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας. Το συμβόλαιο είναι εντυπωσιακό. Τεράστιο. Ρυθμίζονται ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ο 35χρονος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τέθηκε σε αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν που ανήκει στο Κατάρ την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας ενός μην εξουσιοδοτημένου ταξιδιού του στην Σαουδική Αραβία, στην οποία έχει την ιδιότητα του πρεσβευτή τουρισμού.

Η αναμενόμενη άφιξη του Μέσι στο πλούσιο σε πετρέλαιο βασίλειο ακολουθεί τα βήματα του μεγάλου αντιπάλου του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβικής Λίγκας «Αλ Νασρ» σε μια τεράστια συμφωνία τον Ιανουάριο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εξετάζονται εναλλακτικές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αντεπίθεση του Ιράν: Η τέχνη της προσποίησης πριν το «γκολ»

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα