ΑΘΗΝΑ
13:41
|
15.05.2024
Σε τηλεοπτικά πάνελ, πλατείες και σε… Μέγαρα συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων ενόψει της αναμέτρησης της 21ης Μαΐου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε 12 ημέρες από σήμερα ανοίγουν οι κάλπες της 21ης Μαΐου και οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων συνεχίζουν να περιοδεύουν σε πλατείες και τηλεοπτικά στούντιο για να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους.

Σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 08:00 το πρωί, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στις 19:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία θα μιλήσουν, επίσης, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σε Mega και Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Α΄ Πειραιά. Ειδικότερα, στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των μέσων σταθερής τροχιάς στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ, στον ηλεκτρικό του Πειραιά. Στις 17:45 θα επισκεφθεί δομή συσσιτίου του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος.

Στις 18:00 θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά και στις 18:30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γηροκομείο Πειραιά. Στις 19:00 ο κ. Τσίπρας θα συνομιλήσει με πολίτες στο Cafe Liberty (πεζόδρομος Παλαιολόγου και Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατεία Τερψιθέας).

Στην Καλλιθέα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Σε προεκλογική συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Νότιου Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ θα μιλήσει ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στις 20:00 στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα.

Στη συγκέντρωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιες βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ, Ρούλα Ελευθεριάδου και Σεμίνα Διγενή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Η επίσκεψη Μπλίνκεν στο Κίεβο μαρτυρά ανησυχία

Έντι Ράμα: Το αλβανικό κράτος είχε «κατεβάσει τα παντελόνια» στην πολιτική της Ελλάδας

Από τη Νάκμπα στο Απαρτχάιντ και τον πόλεμο γενοκτονίας επί 76 χρόνια

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν Μπάιντεν και Τραμπ για την προεδρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα