ΑΘΗΝΑ
08:09
|
01.06.2024
Μητσοτάκης σε Τρίκαλα και Μαγνησία, Τσίπρας στη Λάρισα και Βαρουφάκης στον Βόλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις πρωτεύουσες των νομών της Θεσσαλίας θα βρεθούν σήμερα τρεις από τους πολιτικούς αρχηγούς, στο απόηχο του χθεσινού debate και καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μετά το τέλος της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών δήλωσε πως την τελική αξιολόγηση θα την κάνει ο λαός σε δέκα ημέρες από τώρα, θα επισκεφθεί τις περιφερειακές ενότητες Τρικάλων και Μαγνησίας. Στην πόλη των Τρικάλων,  ο κ. Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με θέμα «Για τις πόλεις που θέλουμε», στο Μουσείο Τσιτσάνη και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Βόλο, όπου στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που στις δηλώσεις του μετά το debate έκανε λόγο για «όφελος για τη δημοκρατία», και καταφέρθηκε ξανά εναντίον του πρωθυπουργού για την άρνησή του για ένα debate των δύο, θα βρεθεί στην Λάρισα όπου στις 19:30, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ της πόλης.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, που εξερχόμενος χθες από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έκανε λόγο για ένα «πάρα πολύ κακό debate», αναφερόμενος στα μόλις 90 δευτερόλεπτα χρόνου ομιλίας και στο γεγονός ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μπορούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους, θα πραγματοποιήσει στις 20:30 ομιλία στην παραλία του Βόλου. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες τάραξε τα νερά του debate λέγοντας πως στόχος του είναι να πάνε φυλακή όσοι έστησαν το παρακράτος των παρακολουθήσεων, θα παραχωρήσει σήμερα στις 10:15 συνέντευξη στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ. Στις11:30 θα συναντηθεί με την ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων, ενώ στις 19:10 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οικονομία και πόλεμος, γεωπολιτική και κλίμα

Αιχμές Σκέρτσου για την περιουσία του Κασσελάκη

Διαψεύδει ο Καιρίδης το CBS για μεταφορά μεταναστών στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ

Συνεργασία Τουρκίας-Λιβύης για κοινά συμφέροντα στη Μεσόγειο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα