ΑΘΗΝΑ
02:06
|
21.05.2024
Πολλά χιλιόμετρα θα κάνουν και σήμερα, Παρασκευή, οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς λιγοστεύει η απόσταση από τις κάλπες της 21ης Μαΐου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολλά χιλιόμετρα θα κάνουν και σήμερα, Παρασκευή, οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς λιγοστεύει η απόσταση από τις κάλπες της 21ης Μαΐου και τα περιθώρια να επικοινωνήσουν τα όποια μηνύματά τους στους ψηφοφόρους σε όλη την Ελλάδα στενεύουν.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα τη Λέσβο και τη Ρόδο. Στην Λέσβο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της αξιοποίησης του πρώην ΚΥΤ Μόριας, από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, και τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει, επίσης, την παράδοση του παλιού στρατοπέδου και τέως ΚΥΤ στον δήμο Μυτιλήνης. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην αγορά όπου θα μιλήσει σε πολίτες στη Στοά Βεκρέλλη. Στις 12:30 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για το Βόρειο Αιγαίο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, όπου στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα. Το πρωί θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της Αλεξανδρούπολης και θα απευθυνθεί στους πολίτες στις 11:30. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μεταβεί στην Καβάλα όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19.30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θα συναντηθεί στις 11:30 με την εθνική συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία. Στις 19:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην Πάτρα. Στις 23:15 θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει, στις 21:00, σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Φθιώτιδας στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, επισκέπτεται σήμερα πόλεις της Θεσσαλίας. Στην Καρδίτσα στις 12:00 ο κ. Βαρουφάκης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Στις 20:30 θα μιλήσει στη Λάρισα, στο Αρχαίο Θέατρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι είπε απόψε στο διάγγελμά του ο Νετανιάχου για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ιρανικές Προεδρικές εκλογές στις 28 Ιουνίου

Γνήσιος σύμμαχος της Ελλάδας η Αίγυπτος, λέει ο Γεραπετρίτης

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο Πρόεδρος Μπάιντεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα