ΑΘΗΝΑ
02:49
|
05.05.2024
Χιούμορ στα χρόνια της 4ης βιομηχανικής ανάπτυξης 2.0 #cringe_spoiler.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και το TikTok Documentary του πρωθυπουργού μας συνεχίζεται με τα ξεκαρδιστικά (τι; ποιος; πού;) παρασκήνια του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις πόλεις και χωριά, που γυρνά λόγω της προεκλογικής του εκστρατείας, να έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Χαλαρός, ατσαλάκωτος (σαν ένας άλλος Jason Statham με μαλλιά), αστείος και με χιούμορ (και μη χειρότερα) ξεδιπλώνει ολοένα και περισσότερο το ταλέντο του ο πρωθυπουργός μας, ο οποίος δεν φαίνεται να μας λυπάται καθόλου και μας χαρίζει απλόχερα στιγμές της ξεγνοιασιάς του, λίγες ώρες μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του και την παραδοχή του στο επικό debate περί παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη. Αλλά ποιον νοιάζουν αυτά; Το TikTok να ‘ναι καλά!

@kyriakosmitsotakis_ 7 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πάντα με τη συνηθισμένη ροκιά, που περικλείει τα βίντεο του κ. Μητσοτάκη στο TikTok, ο πρωθυπουργός μας φανερώνει κάθε μέρα (ας μας λυπηθεί κάποιος) τόσο τον χαρακτήρα του, όσο την καθημερινότητά του, η οποία φαίνεται να είναι σκληρή! Ο ίδιος μέσα από το χιούμορ του (;) αλλά και μέσα από τις ερωτήσεις του κοινού και απαντήσεις του ίδιου, μας υπόσχεται ανάπτυξη, ασφάλεια και μην ξεχνάμε το θρυλικό «θα τσακίσουμε τους εργοδότες που δεν κολλούν ένσημα στους εργαζομένους». Φυσικά όλα αυτά τα επόμενα 4 χρόνια, εάν και εφόσον βγει στις 21 Μαΐου πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ «Τι γίνεται με τις άθλιες συνθήκες εργασίας για όσους δουλεύουν σεζόν❓» #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Τι απαντά το κοινό;

Χιούμορ στα χρόνια της 4ης βιομηχανικής ανάπτυξης 2.0…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα