ΑΘΗΝΑ
22:34
|
03.05.2024
Μας κυβερνά μία μαφία, η οποία πλουτίζει από τη φτωχοποίηση της χώρας και του λαού μας τόνισε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το Ηράκλειο ήταν στην καρδιά του εγχειρήματός μας από το 2016, όταν ιδρύσαμε το DiEM25, μετά την προδοσία του λαού και τη συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Τρόικα το 2015», ανέφερε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας νωρίτερα στο Ηράκλειο.

«Το 2019, ήταν μια από τις περιφέρειες που έβαλε το ΟΧΙ ξανά στη Βουλή, με την εκλογή βουλευτή του ΜέΡΑ25. Γι’ αυτό εμείς λέμε τώρα, το 2023, πρώτη φορά Ρήξη! Αυτός ο δύσκολος δρόμος, είναι ο δρόμος της ελπίδας» ανέφερε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, προσθέτοντας:

Η Ελλάδα δεν έχει καπιταλισμό, ολιγαρχία έχει! Μας κυβερνά μία μαφία, η οποία πλουτίζει από τη φτωχοποίηση της χώρας και του λαού μας.

«Αυτές τις μέρες θυμήθηκα κάτι που είπε ο Μαχάτμα Γκάντι: «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.» Το 2019 μας αγνοούσαν. Δεν τους πέρασε, μπήκαμε στη Βουλή. Σε αυτές τις εκλογές, προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν με ανοησίες του τύπου «πόσες Δήμητρες το σουβλάκι». Ούτε αυτό τους πέρασε, ο λαός γνωρίζει την αξία των προτάσεών μας. Και τώρα μας πολεμούν: τα κανάλια της ολιγαρχίας, με μπροστάρη τον κ. Μαρινάκη, μας μποϊκοτάρουν. Φοβούνται τη δύναμη των ιδεών μας, την ανατρεπτική ισχύ των ριζοσπαστικών προτάσεών μας. Εμείς συνεχίζουμε γιατί ξέρουμε ότι η επόμενη φάση είναι αυτή της Νίκης!» ανέφερε ο Γ.Βαρουφάκης.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 επισήμανε πως εΗ Ελλάδα δεν έχει καπιταλισμό, ολιγαρχία έχει

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα