ΑΘΗΝΑ
14:04
|
04.05.2024
Αύριο Τετάρτη, στις 8 το βράδυ στο Σύνταγμα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνει το ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της Κυριακής, είπε σήμερα από τη Στυλίδα την οποία επισκέφτηκε το πρωί ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος είναι και υποψήφιος στον νομό Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης, μεταφέροντας το κάλεσμα για δυνατό ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Το μήνυμα που παίρνουμε από τους πολίτες είναι πολύ θετικό. Ενισχυμένο το ΚΚΕ στη Βουλή και στον λαό, για να είναι δυνατός ο λαός μας. Για να αναβαθμίσουμε τη Φθιώτιδα, να επιλύσουμε προβλήματα, να πιέσουμε καταστάσεις, να επιλυθούν ζητήματα σε όφελος του λαού της Στυλίδας, του λαού της Φθιώτιδας, του λαού της πατρίδας μας συνολικά», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με αφορμή την επίσκεψή του στη Στυλίδα. 

Χθες, Δευτέρα το βράδυ, ο κ. Κουτσούμπας από το στούντιο του STAR Κεντρικής Ελλάδας, απηύθυνε κάλεσμα στον λαό «να μη φοβηθεί τίποτα και να κάνει την έκπληξη, να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται το ΚΚΕ στην κάλπη, ώστε να είναι ακόμα πιο ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή», τονίζοντας πως ήρθε η ώρα η Φθιώτιδα να εκλέξει ξανά κομμουνιστή βουλευτή μετά από αρκετές δεκαετίες.

Υπενθυμίζεται ότι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον κ. Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Σύνταγμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Μπορέλ: Οι ΗΠΑ χάνουν την ηγεμονική θέση τους έναντι της Κίνας

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα