ΑΘΗΝΑ
05:56
|
04.05.2024
Πρέπει να ξέρουν οι πολίτες ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, θα τους βγει Τσίπρας από την πίσω πόρτα, υποστήριξε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με διάθεση υπερβολής ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «λίγο πριν τις κάλπες έπεσαν οι μάσκες» προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί την «υπόγεια συνεννόηση» προσθέτοντας: «Αυτό εννοούσα αλλά δεν θα μπορούσα να το φανταστώ σε αυτή την έκταση».

Σε επόμενο σημείο υποστήριξε ότι «από την κυβέρνηση των ηττημένων περάσαμε στην κυβέρνηση των απελπισμένων» κατηγορώντας δυνάμεις της αντιπολίτευσης πως θα επιχειρήσουν τη συγκρότηση «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» , η οποία όμως, «δεν θα μπορεί να πληρώνει συντάξεις και να αντιμετωπίζει την Τουρκία, θα είναι κυβέρνηση παράλυσης. Θέλουν να μας στείλουν φυλακή για να σώσουν τις καρέκλες του». Και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τα λέω και για τον κ. Ανδρουλάκη. Πρέπει να ξέρουν οι πολίτες ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, θα τους βγει Τσίπρας από την πίσω πόρτα».

Απέρριψε από την άλλη τα σενάρια για «Πρέσπες του Αιγαίου» επιμένοντας πως ο ίδιος και η κυβέρνησή του ενίσχυσαν την άμυνα και τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας.

Απέναντι στα σενάρια αυτά ο πρωθυπουργός απάντησε ότι εάν νικήσει στις εκλογές τότε θα καταφέρει να συγκροτήσει μία κυβέρνηση «τόσο σταθερή» που μέσα «στις πρώτες 100 μέρες θα έχει ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα».

Σε ό,τι αφορά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών, ισχυρίστηκε πως έκτοτε «πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο, προσθέτοντας: «Φυσικά έχουμε δεσμευτεί ότι η σύμβαση πλήρους σηματοδότης θα υλοποιηθεί. Δέσμευσή μας να έχουμε σιδηροδρόμους απολύτως ασφαλείς».

Τέλος, σε σχέση με το δημογραφικό ζήτημα, απάντησε πως αν και τα άλλα κόμματα δεν το αναφέρουν, η ΝΔ και η κυβέρνησή του έχουν «κάνει πολλά», όπως το επίδομα γέννας, η ανέγερση νέων βρεφονηπιακών σταθμών, κ.α.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καναδάς: Συλλήψεις για τη δολοφονία διακεκριμένου ακτιβιστή Σιχ

Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Γάζας

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα