ΑΘΗΝΑ
03:21
|
19.09.2024
Έπεσε σήμερα η αυλαία στην περιπετειώδη ζωή του με σκαμπανεβάσματα που κόβουν την ανάσα, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε απόψε ο επιχειρηματίας Στιβ Κακέτσης σε ηλικία 73 ετών μετά από δίμηνες προσπάθειες αποκατάστασης της υγείας του από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 73χρονος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων διασκέδασης που άφησαν εποχή, όπως η «Νεράιδα» και το «Kitchen Bar» τα οποία στη συνέχεια πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ λόγω χρεών, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών όπου μεσουρανούσαν τα μεγάλα αστέρια του λαϊκού τραγουδιού, όπως η Άντζελα Δημητρίου, με την οποία μάλιστα είχε θυελλώδη σχέση, ενώ με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα είχε αποκτήσει έναν γιο, προτού χωρίσουν.

Εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, βρέθηκε για εννιά μήνες στην φυλακή, περνώντας μία από τις πιο εφιαλτικές (κατά δική του ομολογία) περιόδους της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός άνδρας της νύχτας είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 260 οι νεκροί από τον τυφώνα Yagi στην Μιανμάρ

Αρνείται τις σχέσεις με το Ισραήλ η Σαουδική Αραβία

Επίθεση χάκερς στην πλατφόρμα Χ

Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στη φυλακή ο «Μισέλ» που διακινούσε φάρμακα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα