ΑΘΗΝΑ
22:51
|
09.05.2024
Ο αγώνας Ολυμπιακός - Μονακό έληξε με 76-62, επισφραγίζοντας την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, πέτυχε απόψε στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός για ένατη φορά στην Ιστορία του, καθώς επικράτησε της Μονακό με 76-62 στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/5) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο του στη διοργάνωση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Η «αναιμική» εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το -12 απέναντι στους Μονεγάσκους (29-41), μετατράπηκε σε… καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, που συμπαρέσυρε στο διάβα του τη Μονακό και την έριξε στο καναβάτσο.

Η καταπληκτική τρίτη περίοδος με επιμέρους σκορ 27-2 (!), άλλαξε τα πάντα κι οδήγησε τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Τρομερή εμφάνιση απ’ τον MVP της κανονικής περιόδου Σάσα Βεζένκοφ που «σταμάτησε» στους 19 πόντους και στα 6 ριμπάουντ, καθοριστικός στις στιγμές που η μπάλα «έκαιγε» κι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου με 15 πόντους (8ρ.) και πολλά μεγάλα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-41, 56-43, 76-62

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ευρωλίγκα: Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός στο Final Four

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δραματική ανατροπή

Η Ντόρτμουντ στοχεύει να φτάσει στον πρώτο της τελικό Champions League από το 2013

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα