ΑΘΗΝΑ
01:59
|
20.09.2024
Από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, στο Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε Περαιά και Αθήνα, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος, ως είθισται, πέφτει απόψε η αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων καθώς δεν απομένουν παρά δύο εικοσιτετράωρα για να ανοίξουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις με την τηλεοπτική παρουσία του (αυτή την ώρα) στον ΣΚΑΪ και την προβολή (στις 17:15 το απόγευμα) της συνέντευξής του στο MEGA και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Στις 20:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, ενώ στις 20:00 το βράδυ θα κλείσει το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων του κόμματός του με ομιλία του στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, πέρασε σήμερα το πρωί από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1 και το μεσημέρι (στις 13:30) θα μιλήσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Στις 19:30 θα μιλήσει στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σήμερα στις 20:30, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά, στην πλατεία Κοραή. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος με το ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα εκφωνήσει ομιλία στις 21:00 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα