ΑΘΗΝΑ
04:03
|
19.05.2024
Επιτελικό φιάσκο η καταμέτρηση της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, με το διαβόητο ψηφιακό σύστημα του ΥΠΕΣ να καταρρέει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προς πλήρη κατάρρευση οδεύει για ακόμη μία φορά η εικόνα του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους, με την ψηφιακή καταμέτρηση να εξελίσσεται σε φιάσκο, καθώς το σύστημα έχει παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην έχουν δοθεί οι αναμενόμενες πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. 

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, επιχείρησε να συγκαλύψει την αποτυχία του συστήματος αποδίδοντας τις ευθύνες στους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι κατά τα λεγόμενά του δεν συντονίστηκαν με την ώρα που η πλατφόρμα ήταν ανοιχτή για τη μετάδοση των στοιχείων της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, ενώ ισχυρίστηκε πως όλες οι συσκευές που έχουν συνδεθεί με τα εκλογικά κέντρα λειτουργούν, παρά τις μαρτυρίες που κάνουν λόγο για ενδείξεις Error σε πολύ υψηλό ποσοστό των τάμπλετ. 

Ο ίδιος έκανε λόγο για ποσοστό συμμετοχής της τάξης του 31.5% προσθέτοντας πως, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση περίπου στις 17:00 το απόγευμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα