ΑΘΗΝΑ
11:09
|
16.04.2024
«Ό,τι κι αν γίνει, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Ζωή στη Βουλή».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε, να είμαστε χαρούμενοι, να αισιοδοξούμε», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το σε σημαντικό βαθμό απρόσμενο αποτέλεσμα του κόμματός της, Πλεύση Ελευθερίας, συμπληρώνοντας ότι ακόμα διατηρείται η αισιοδοξία ότι προϊούσας της ενσωμάτωσης το κόμμα ίσως περάσει το 3% και μπει στη Βουλή.

Κάλεσε τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί της αγωνιώντας για το αποτέλεσμα να παραμείνουν με τεταμένη την προσοχή και αν θέλουν να προσέλθουν στα γραφεία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «χάρη σε αυτούς η Πλεύση Ελευθερίας είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών».

Συμπλήρωσε ότι το μήνυμα πως «μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, με χαμόγελο, με πείσμα, με επιμονή», είναι πολύ ηχηρό.

«Ό,τι κι αν γίνει», συνέχισε, «έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Ζωή στη Βουλή».

Ερωτώμενη για τη «συντριπτική» ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «το υπόδειγμα της Πλεύσης Ελευθερίας μπορεί να συγκροτήσει την πραγματική αντιπολίτευση, την πραγματική φωνή και υπεράσπιση των πολιτών, απέναντι σε εκείνα από τα οποία κανείς δεν τους υπερασπίστηκε». «Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω κανέναν από όσους μας εμπιστεύτηκε», συμπλήρωσε, υποσχόμενη πως η Πλεύση Ελευθερίας θα δώσει με πείσμα και την επόμενη εκλογική μάχη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα