ΑΘΗΝΑ
18:34
|
22.07.2024
Δύο μικρές τροτσκιστικές οργανώσεις (ΕΕΚ και ΟΚΔΕ) με κάπως διαφοροποιημένες θέσεις από τη μάζα των άλλων οργανώσεων της άκρας αριστεράς και του ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάποιοι αναγνώστες μας παραπονέθηκαν ότι στο άρθρο μας για τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις και την Ουκρανία (Τα ελληνικά κόμματα στον καθρέφτη της Ουκρανίας) “τσουβαλιάζουμε” όλες τις οργανώσεις της άκρας αριστεράς και το ΚΚΕ σε μία τάση, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η ένταση της κριτικής της στη Ρωσία και ο χαρακτηρισμός της τελευταίας ως ιμπεριαλιστικής, που ακυρώνουν σε μεγάλο βαθμό την εμβέλεια της όποιας κριτικής τους στο ΝΑΤΟ. Επικαλούνται σχετικά δύο μικρές τροτσκιστικές οργανώσεις (ΕΕΚ και ΟΚΔΕ) με κάπως διαφοροποιημένες θέσεις από τη μάζα των άλλων οργανώσεων της άκρας αριστεράς και του ΚΚΕ. Τις παραθέτουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας και για λόγους πληρότητας:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο «αντισημίτης» Μελανσόν, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Κύπρος και η γεωπολιτική των γαλλικών εκλογών

Η «τεχνολογία» που χρησιμοποιήθηκε στη Γαλλία εναντίον της «Ανυπότακτης Γαλλίας» θυμίζει τη στρατηγική των διαφημιστών του Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019 και του 2023.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα