ΑΘΗΝΑ
20:44
|
26.04.2024
Μίλησε για αναγκαίες αλλαγές ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρην για τη νίκη του», είπε, ξεκινώντας την ανακοίνωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα, ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος, ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Συνεπώς, δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου. Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται, ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη τελική εκλογική μάχη», συνέχισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε το σύντομο σχόλιό του για το αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα, ευχαριστώντας «από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ» που έδωσαν «αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος Γ’

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ θα κοστίσουν οι θόλοι αεράμυνας της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα